Gazpromneft (ITA) kenőanyag (Bari)

A cégünk egyik fontos tevékenysége a GAZPROMNEFT LUBRICANTS LTD Bariban (Olaszország) európai piacra készült G-Energy kenőolaj termékcsalád valamint a képviselete Magyarországon. A G-Energy termékek forgalmazójaként elsődleges célja a G-Energy kenőolaj rendszerek magyar piacra történő bevezetése. A magyar kenőolajpiacon meglévő széles termékpaletta mellett az általunk forgalmazott G-Energy kenőanyagok kiváló minősége és a GAZPROMNEFT LUBRICANTS LTD szakmai és gazdasági támogatása nyújt garanciát a kitűzött cél sikeres eléréséhez.

A GAZPROMNEFT LUBRICANT LTD Omszkban (Oroszország) gyártott termékeivel is szélesítettük termék palettánkat! További információk itt!

Termékek

Fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum

Az etilén-glikol bázisú hatékony adalékanyag-rendszerrel kiegészített hűtőfolyadékok biztos védelmet nyújtanak a motor és a hűtőrendszer számára a fagy, a túlmelegedés, a rozsdásodás és az üregesedés ellen.

Hajtómű és hidraulika olajok

Kiváló minőségű ásványi alapolajok és nagyhatékonyságú többrendeltetésű adalékcsomag felhasználásával készül

Motorolajok

Kiváló igénybevételi tulajdonságokkal rendelkező motorolajok az alapösszetevők különleges összetételével és az adalékok szakszerűen összeválogatott kompozíciójával.

Váltóolajok

Magas minőségű bázison, többrendeltetésű adalékcsomag hozzáadásával gyártott négyévszakos hajtóműolajok