Kverneland

INNOVÁCIÓ a kezdetektől

A KVERNELAND világhírű

A Kverneland világhírű és utánozhatatlan a kiemelkedő teljesítményű és hosszú élettartamú ekék gyártásában és ezáltal az alacsony üzemeltetési költségekben.

  • A LEGERŐSEBB a tömeghez viszonyítva a piacon
  • Az előnyök az alacsony tömegből és a kopásállóságból
  • Egy Kverneland eke a nyugalomért!

 KVERNELAND TECHNOLÓGIA

  • Nagy erősségű acél a különböző eke alkatrészekhez optimalizálva.
  • Speciális kovácsolás és hőkezelési eljárások a lehető legjobb alkatrészek előállításáért.
  • A folyamatos fejlesztése az eke szerkezetének és a speciális acéloknak.

 

Termékek

KVERNELAND FÜGGESZTETT VÁLTVAFORGATÓ EKE ED-LD

KVERNELAND FÜGGESZTETT VÁLTVAFORGATÓ EKE ED-LD Egyedülálló robosztusság-súly arány. Mindkét modell robosztus felépítésű, hatékony, alacsony költséggel üzemeltethető eke, közép-kötött és kötött talajon.

KVERNELAND FÜGGESZTETT VÁLTVAFORGATÓ EKÉK EG/LB

KVERNELAND FÜGGESZTETT VÁLTVAFORGATÓ EKÉK EG/LB Nagyon hatékony ekék közép-kötött és kötött talajokhoz Egyedi Kverneland acél és hőkezelési technológia az egész ekén, amely biztosítja a problémamentes munkakörülményeket.

KVERNELAND GABONAVETŐGÉP DL

A Kverneland DL az ideális megoldáa kis- és közepes gazdaságok számára. A DL a kompakt és könnyű szerkezetet ötvözi a Kverneland minőséggel.

KVERNELAND MŰTRÁGYASZÓRÓ EXACTA CL

Az Exacta CL egy közepes méretű műtrágyaszóró, de a munkaszélességben felveszi a versenyt a nagyokkal, a maga 28 m-ével.

KVERNELAND MŰTRÁGYASZÓRÓ EXACTA CL GEOSPREAD

Az Exacta CL GEOSPREAD ideális munkagép a közepes méretű műtrágyaszóró szegmensnek, szántóföldi gazdálkodók és tejtermelő gazdaságok számára.

KVERNELAND PNEUMATIKUS SZEMENKÉNTI VETŐGÉP OPTIMA V

Az Optima V a megfelelő vetőgép azoknak a gazdálkodóknak és vállalkozóknak, akik különféle növényeket vetnek, különböző sortávolságra.

KVERNELAND Vetőgép Kombináció U-DRILL

Az u-drill egy vontatott vetőgép kombináció, amely merev 3.0m, 4.0 m és csukható 4.0m, 6.0m munkaszélességben érhető el, tökéletesen előkészíti, szintezi, visszatömöríti a vetőágyat, valamint kiválóan helyezi le és tömöríti vissza a magot egy menetben.

KVERNELAND VONTATOTT PERMETEZŐ IXTRACK T3

Az iXtrack T3 vontatott szántóföldi permetezőgép kifejlesztésekor figyelmet fordítottak a rövid, alacsony és kompakt kialakításra, amely maximális stabilitást biztosít a permetezőnek.

KVERNELAND VONTATOTT PERMETEZŐ IXTRACK T6

Az új iXtrack T6 vontatott permetező, a Kverneland egy teljesen új piaci szegmensbe való belépése a mintegy 6400 liter tartálytérfogat mellett a maximális teljesítmény és termelékenység érdekében

Vicon Hátsó Függesztésű Tárcsás Fűkasza Extra 228-232

A Vicon EXTRA 200 modellek könnyű, egyszerű kaszák kompakt, de tartós szerkezettel a maximális teljesítményért versenyképes áron. 2,80 és 3,20 m munkaszélességet biztosítanak.

VICON RF 4225

Az új Vicon RF 4225 fix karmas bálázók a maximális flexibilitásra lettek tervezve, termény minőségtől függetlenül.