Sipma gépek

FŰKASZÁK

Sipma KD 2510 - 2910 KOS tárcsás hátsó kaszák oldalirányú felfüggesztéssel. 

A hajlított és fémprofilokból készült hegesztett váz csekély súlya mellett magasfokú tartósságot biztosít, lehetővé teszi a kasza egyszerű felfüggesztését az erőgép hárompont csatlakozójára, komfortos munkavégzést és magas hatékonyságot eredményezve.  

Sipma KD 2515 - 2915 KOS tárcsás hátsó kaszák középső felfüggesztéssel.

A hajlított és fémprofilokból készült hegesztett váz csekély súlya mellett magasfokú tartósságot biztosít, lehetővé teszi a kasza egyszerű felfüggesztését az erőgép hárompont csatlakozójára, komfortos munkavégzést és magas hatékonyságot eredményezve.

RENDKÉPZŐK

SIPMA ZK 350 WIR egyrotoros rendképzők zöldtakarmány, fonnyadt zöldtakarmány, szalma és széna rendek összesodrására szolgál. A csuklós rögzítésű első kerettel rendelkező hegesztett váz lehetővé teszi a rendképző csatlakoztatását az erőgép függesztő szerkezetéhez, kényelmes felhasználást és kiváló talajkövetést biztosít a munka során.

SIPMA ZK 450 WIR egyrotoros rendképzők zöldtakarmány, fonnyadt zöldtakarmány, szalma és széna rendek összesodrására szolgál. A csuklós rögzítésű első kerettel rendelkező hegesztett váz lehetővé teszi a rendképző csatlakoztatását az erőgép függesztő szerkezetéhez, kényelmes felhasználást és kiváló talajkövetést biztosít a munka során.

SIPMA ZK 650 WIR központi kétoldalas rendkezelő zöldtakarmány, fonnyadt zöldtakarmány, szalma és széna rendek összesodrására szolgál. A hidraulikusan állítható munkaszélesség (6,5 métertől 7,2 méterig) lehetőséget nyújt a képzett rend megfelelő szélességének beállítására.

RENDFORGATÓK

SIPMA PT 520 SALSA rendterítők olyan gépek, amelyek segítik a frissen vágott zöldtakarmány növények gyors száradását.A rotorok egyenletesen terítik szét a szálastakarmányt, amely megkönnyíti a levegőztetést, és jelentősen felgyorsítja szárítás folyamatát, ezzel elősegítve az értékes tápanyagok megőrzését.

SIPMA PT 670 SALSA rendterítők olyan gépek, amelyek segítik a frissen vágott zöldtakarmány növények gyors száradását. A rotorok egyenletesen terítik szét a szálastakarmányt, amely megkönnyíti a levegőztetést, és jelentősen felgyorsítja szárítás folyamatát, ezzel elősegítve az értékes tápanyagok megőrzését.

BÁLÁZÁS

SIPMA PS 1210 CLASSIC bálázó egy könnyen kezelhető, gazdaságosan üzemeltethető, hosszútávú és problémamentes üzemeltetést biztosító gép. Szénából, szalmából és szilázs bálára szánt zöldtakarmányból készült bálák készítésére ideális megoldás.

SIPMA PS 1211 FARMA PLUS bálázó egy magasabb felszereltségű gép, nagyobb igényekkel rendelkező ügyfeleink számára. Elsősorban a szilázs magas minőségét megtartani kívánó gazdák figyelmébe ajánljuk, de hasonlóan jó eredményeket lehet elérni vele a szalma és széna betakarításánál is.

SIPMA PS 1221 FARMA PLUS bálázó magasabb felszereltségű gépek nagyobb igényekkel rendelkező ügyfeleink számára. Elsősorban a szilázs magas minőségét megtartani kívánó gazdák figyelmébe ajánljuk, de hasonlóan jó eredményeket lehet elérni velük a szalma és széna betakarításánál is. Ezt a kivitelt ajánljuk nagy mennyiségű zöldbála és kukoricacsutka bála készítéséhez.

SIPMA PS 1223 FASTER fixkamrás bálázók a körbálázók továbbfejlesztett, hatékony és gyors szériája. A fülkéből szabályozható kötözési folyamatnak, valamint a rendfelszedő és rendleszorító egységek szerkezetének köszönhetően gyorsabb munkasebesség és jelentősen magasabb begyűjtési hatékonyság érhető el. Munkasebesség: max. 12 km/h. A bálázó maximális kapacitása eléri a 45 – 55 bála/óra szintet.

SIPMA PZ 1832 PRIMA variokamrás bálázó alkalmazható szalma, széna és szilázs bálára szánt zöldtakarmány bálázására. A fedélzeti vezérlőegység segítségével a bálaátmérő és a bálatömörség 3 módon szabályozható. A bálázó kamrája öt varratmentes hevederből áll. A bálázó rétegelt anyagból készült védőelemei védik a gép mozgó alkatrészeit. Tervezett rétegszámú automatikus bálacsomagolást végez. A hálós kötözés és a széles abroncsok alapfelszereltségek, a bálázó kamra pedig Domex acélból készült.

BÁLACSOMAGOLÁS

A SIPMA OZ 7500 TEKLA helyhez kötött bálacsomagoló kis és közepes gazdaságok számára készült. A gépeket 3-pontos felfüggesztéssel lehet erőgépekhez csatlakoztatni. A SIPMA OZ 7500 TEKLA típust univerzális adagolóval szereltük fel: 0,5 és 0,75 m szélességű fólia adagolására is alkalmas. Az erőgép hidraulikus emelőjének segítségével a csomagológép önállóan elvégzi a bálaürítést.

A SIPMA OS 7510 KLARA önrakodós bálacsomagoló az erőgép 3-pontos függesztő szerkezetéhez rögzül, és kiegészítő támasztókerekekkel rendelkezik. A gép rakodó berendezéssel van felszerelve, amely háttal végzi a bálarakodást . A bálacsomagolás menet közben is elvégezhető, útban a következő báláig vagy a tárolási helyig. A csomagológép modern, univerzális 0,5 és 0,75 m szélességű fólia adagolására alkalmas fóliaadagolóval, valamint fóliafogó- és vágó szerkezettel van felszerelve, melynek köszönhetően a felhasználó közbeavatkozása csak az új fóliatekercs felhelyezésekor szükséges. A gép irányítása a traktorfülkéből történik a hidraulikavezérlő segítségével.

A bálaállító rendszerrel felszerelt SIPMA OS 7531 MAJA bálacsomagoló egy teljes körűen automatizált, önrakodó, erőgéphez vagy bálázóhoz csatlakoztatható gép. Az egész folyamat teljes automatizálását a működési paraméterek előzetes beprogramozását biztosító, továbbfejlesztett vezérlési rendszer adja.

SZERVESTRÁGYASZÓRÁS

SIPMA RO 600 ZEFIR szervestrágyaszóró istállótrágya, tőzeg és komposzt kijuttatására alkalmas szórógép. A vágókésekkel ellátott, kéthengeres, függőleges adagolócsiga biztosítja a jó aprítást, a kiszórás nagy hatótávolságát és egyenletességét.

SIPMA RO 1200 TORNADO szervestrágyaszóró istállótrágya, tőzeg és komposzt kijuttatására alkalmas szórógép.A vágókésekkel ellátott, kéthengeres, függőleges adagolócsiga biztosítja a jó aprítást, a kiszórás nagy hatótávolságát és egyenletességét.

MŰTRÁGYASZÓRÁS

Függesztett, kéttárcsás SIPMA RN 500 BORYNA műtrágyaszóró a szemcsés és kristályos műtrágyák felszíni kijuttatására szolgál.

Függesztett, kéttárcsás SIPMA RN 610 ANTEK műtrágyaszóró a szemcsés és kristályos műtrágyák felszíni kijuttatására szolgál.

Függesztett, kéttárcsás SIPMA RN 1000 BORYNA műtrágyaszóró a szemcsés és kristályos műtrágyák felszíni kijuttatására szolgál.