Fűszer- és gyógynövény

Fűszereinket száraz állapotban, egymástól gondosan elkülönítve, jól záródó dobozokban, fénytől védett helyen tároljuk. A durván őrölt fűszer tovább tartja meg aromáját, és csak a főzéskor őröljük meg.

A jól megválasztott és alkalmazott fűszernövények nemcsak ételeink ízvilágát határozzák meg, hanem jelentősen javítják az emésztési folyamatokat, a tápanyagok hasznosulását.

Fűszer, és gyógynövények

       
 Kapor  Ánizs  Bazsalikom  Borsfű
       
 Citromfű  Orosz tárkony  Izsóp  Koriander
       
 Levendula Lestyán  Oregano  Majoranna 
       
 Rozmaring Orvosi zsálya  Muskotályzsálya  Kakukkfű 
       
 Kerti zsázsa Borsmenta  Fehérmályva  Sáfrányos szeklice 
       
 Bíbor kasvirág  Körömvirág  Metélőhagyma  Metélő fokhagyma
       
 Kamilla  Metélőpetrezselyem  Bazsalikom  Bazsalikom