Tiszafüredi lúgos pH 9.3 ivóvíz - Az Ön egészségéért!

Családi ivóvíz a Füredi Ion 9.3 lúgos ivóvíz család a jó közérzetért.

FÜREDI ION pH9.3

A többszörösen szűrt ionizált lúgos kémhatású FÜREDI ION pH 9.3 önöknek egy nagyon tiszta egészséges ivóvizet kínál. Az újonnan kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos és mágneses energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül.Továbbá egyéb más készülékeken történő átfolyatás révén újra rendezi a vízmolekulákat (csökkenti a klaszterek méretét), koncentrálja, ionizálja a jótékony ásványi elemeket, mint a kalcium, magnézium, kálium és extra oxigén molekulákat köt meg.

Az általunk alkalmazott készülék a víz ionizálásával nem csak lúgos kémhatású vizet készít, hanem a víz elektronokban dús és a szervezetben könnyen felszívódó kis molekula láncokból álló vízzé is válik. 

FÜREDI OXION pH9.3

Tulajdonságai alapvetően megegyeznek a FÜREDI ION pH 9.3 ivóvíz címszó alatt közöltekkel, de lényeges eltérés az, hogy a termék legalább 50 mg/l oxigént is tartalmaz. (pl. a természetes tavak folyók vize 3 mg/l tartalmaz, ami például kedvező a halaknak).A magas oxigéntartalom kedvező élettani hatásai miatt ez a termék különösen legyengült szervezettel rendelkező, kimerült, fáradt emberek- és különösen erős fizikai munkát végzők- valamint nagy megterhelésű sportolók részére ajánlott.Az ember táplálék nélkül 2 hónapot, víz nélkül 3 napot, oxigén nélkül 3 percet képes túlélni.

Kik szeretik fogyasztani?Mindenki, aki vitalitását, közérzetét, teljesítőképességét szeretné javítani, de kiemelten ajánlatos sportolóknak, intenzív fizikai munkát végzőknek, időseknek, sokat mozgó gyerekeknek, akik a nagyvárosok szennyezett levegőjét szívják. Rákos megbetegedések mellett, illetve közben, fejfájással, migrénnel küszködőknek, kimerül, nagy stressznek kitett embereknek.Az elfogyasztott oxigén dús vízből a molekuláris oxigén a száj, a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe.Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a vér és az előbbiekben említett létfontosságú szervek oxigén hiányát, ezáltal csökkenti, oldja a fizikai, szellemi fáradtságot.Kedvezően befolyásolja keringési és emésztési zavarokat. Mindezek a kedvező élettani hatások akkor érvényesülnek, ha rendszeresen, lehetőleg naponta iszunk megfelelő mennyiségű oxigénnel dúsított vizet, amelynek semmilyen káros mellékhatása nincs.Mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható, de alvás előtt legalább 4 órán belül ne igyunk oxigénes vizet, mert az élénkítő hatása miatt nehezen tudunk elaludni!

EZÜST ION pH9.3

A mai ember életformája és étrendje miatt nem látja el szervezetét az egészséges élethez feltétlenül szükséges anyagokkal és mikroelemekkel.Az EZÜST ION pH 9.3 lúgos kémhatású ivóvíz egyesíti a lúgos vizek pozitív hatását az emberiség által több ezer éve használt ezüst antibakteriális hatásával, ami egy új, különleges tulajdonságú ivóvizet produkál.Az emberek, a modern intenzív mezőgazdaság kezdete előtt naponta 50-100 mikrogramm ezüstöt vittek be szervezetükbe a zöldségekkel, gyümölcsökkel, egyéb ételekkel.Mint a tudomány által bizonyított, talajok ásványi anyag tartalma kb. 85%-kal csökkent az utóbbi 100 évben. Természetesen olyan mikroelemet, mint az ezüst, senki sem pótol a növénytermesztésben, ezért szervezetünkben csökkent a természet által beállított színt.Ugyanakkor bizonyított tény, az ezüst azon mikroelemek közé tartozik, amelyek a szervezet normális működéséhez elengedhetetlen. Erősíti az immunrendszert és védelmet nyújt a kórokozó baktériumok és vírusok ellen.Az EZÜST ION pH 9.3 lúgos kémhatású ivóvízzel kitűnően fenn tartható az emberi szervezetnek szükséges optimális ezüstkoncentráció.

EZÜST OXION pH9.3

Az EZÜST OXION pH 9.3 lúgos kémhatású ivóvíz egyesíti a FÜREDI ION pH 9.3, az FÜREDI OXION pH 9.3 és az EZÜST ION pH 9.3 lúgos ivóvizek pozitív hatását.

Ez azaz ivóvíz amely az előbbiekben jelzett három ivóvíz jó tulajdonságait egyesítve „három az egyben” vagy mondhatjuk azt is, hogy az EZÜST OXION pH 9.3 lúgos ivóvíz „a mesterhármas”

Koncentrált Ion 10x pH12

A készítményből hígítással előállított lúgos ivóvíz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Füredi Ion. Előnye, hogy mindenki igénye szerint hígíthatja: 

 • az 5x hígítás után a hozzáadott ivóvíz pH-tól függően pH 9,5 értékű ivóvíz keletkezik.
 • 10x hígítás után, pH 9 értékű ivóvíz áll rendelkezésre.


Antioxidáns hatású üdítőital, tiszafüredi ionizált lúgosított ivóvízzel.

FÜREDI VITALION

A termék grapefruit-magkivonatot tartalmaz, amely sejtregeneráló, baktérium , vírus és gombaölő hatású.A VITAL ION Grape Vitalt tartalmaz.

A Grape Vital® Hatásai• erős antioxidáns hatása - semlegesíti a szabadgyököket az agyban, a vérben, a sejtekben és a sejtmagban

A szabadgyökök fontos szerepet játszanak le szervezetünkben, de egyik felesleges teher is, a szabadgyökök tömkelege, amellyel lassan tönkre tehetjük a testünket.

 • megvédi a sejteket egymástól elválasztó membránokat és a lipideket a szabadgyökök károsító hatásától.
 • lassítja az öregedést, (Világsiker!) fokozza a csontvelő felnőtt őssejt produkciós képességét!
 • Antidepresszáns hatású. Javítja és frissíti a vérkeringést.
 • elősegíti és javítja az oxigénszállítást szervezetünkben,
 •  javítja és támogatja belső szerveink működését, főleg a máj és vese méregtelenítő működését,
 • elősegíti a koleszterin leépítését.
 • elősegíti a vasfelvételt min. + 50%-kal a táplálékból,
 • Víztelenítő hatású,
 • erősíti az immunrendszert.
 • Növeli az egyén ellenállóképességét az allergénnel szemben.
 • erősíti a kötőszövetet, csökkenti a stresszhatásokat.
 • fokozza a reakció- és koncentrációkészséget.

FÜREDI ION PH9 enyhén lúgosított tiszafüredi ivóvíz

A nemzetközi szakirodalom szerint az ivóvíz kémhatásának pH 9 fölött kell lenni ahhoz, hogy kedvező élettani hatásai megmutatkozzanak. A lúgosítás mértékének növelésével viszont az ivóvíznek,egyre inkább nem meghatározható " lúgos íze" keletkezik.

Akik viszont tiszta és selymes kellemes forrásvíz jellegű vizet szeretnek fogyasztani -bár élettani hatása vagy megmutatkozik vagy nem- , azoknak ajánljuk fogyasztásra az enyhén lúgosított PH9- es ivóvizünket.

Tanácsok javaslatok termékeink fogyasztásához:

Ivóvizeink az elsavasodás csökkentésével alkalmasak a test belső mosására, regenerálására. Ehhez naponta a FÜREDI lúgos ivóvíz családból választva, ajánlott 1,5-2 litert fogyasztani!

Ha soha nem fogyasztott lúgos vizet, kezdje hígítással: 1 liter pH 9.3 lúgos víz + 2 liter hagyományos ivóvíz. Hagyja, hogy szervezeti fokozatosan egy pár nap alatt szokjon hozzá, úgy hogy közben növelheti a víz lúgosságát a hígítás csökkentésével. Konzultáljon orvosával, ha lúgos vizet fogyaszt!

Ne igyon lúgos vizet, ha gyomorsav hiánya van!

Tárolási tanácsok:

Ne tárolja a lúgos vizet rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy más fémből készült tárolóban!

Mindig lezárt edényben, hűvös helyen tárolandó!

Keresse cégünknél:

Fridrik Sándorné            
96/ 520 895
96/ 520 880   113-as mellék