Florissa orchidea tápoldat

Olyan speciális tápoldat, amely az Orchideák igényei szerint került kifejlesztésre. Alkalmas minden Orchidea fajra. Alkalmazása serkenti a virágképződést.

NPK 6 : 5 : 6 + MgO + mikroelemek


A Florissa Orchidea tápoldat az Orchideák speciális igényeinek kielégítésére készült. Jól kiegyensúlyozott tápanyag-összetétele erőteljes, egészséges növekedést, és hosszan tartó, gazdag virágzást eredményez. Minden Orchidea fajra használható. Különösen figyelemre méltó, hogy értékes mikro-tápanyagokat (mikroelemeket) is tartalmaz. Ezek ugyanis éppoly fontosak a növények számára, mint a vitaminok az embernek. A növények általános vitalitását javítják, és ezáltal ellenállóbbá teszik a növényi betegségekkel szemben.

Felhasználási terület:

Orchidea fajok cserépben, vödörben a házon belül.

Alkalmazás:

használat előtt jól felrázandó. Adjon fél zárókupaknyi Florissa Orchidea tápoldatot (kb. 7,5 ml) 2 liter öntözővízhez, majd keverje meg.

Milyen gyakran használható: a fő növekedési időszakban (április-szeptember): 2-3 hetente egyszer, ezen időszakon kívül (október-március): havonta egyszer.

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkén található használati utasítást!