Florissa általános tápoldat

Speciális tápoldat minden virágzó növényre mind a házban, mind a kertben. Használata csodálatosan ragyogó virágokat és mélyzöld leveleket eredményez.

NPK 6 : 5 : 5 + MgO + mikroelemek

 

A Florissa Virágzó növények tápoldata a virágzó dísznövények speciális igényeinek kielégítésére készült. Jól kiegyensúlyozott tápanyag-összetétele által ragyogó virágokat, és egészséges, erőteljes növényeket nevel. Különösen figyelemre méltó, hogy értékes mikro-tápanyagokat (mikroelemeket) is tartalmaz. Ezek ugyanis éppoly fontosak a növények számára, mint a vitaminok az embernek. A növények általános vitalitását javítják, és ezáltal ellenállóbbá teszik a növényi betegségekkel szemben.

 

Felhasználási terület:

virágzó dísznövények cserépben, ládában a házon belül vagy balkonon, teraszon, kertben.

 

Alkalmazás:

használat előtt jól felrázandó. Adjon egy zárókupaknyi Florissa Virágzó növények tápoldatát (kb. 15 ml) 2 liter öntözővízhez, majd keverje meg.

Milyen gyakran használható: a fő növekedési időszakban (április-szeptember): 1-2 hetente egyszer, ezen időszakon kívül (október-március): havonta egyszer.

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkén található használati utasítást!