KILRAT plus rágcsálóirtó

A KILRAT rágcsálóirtó pép egy olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű difenakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A difenakum késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így az összes patkány és egér könnyen elpusztítható. Alkalmazása különösen olyan helyeken ajánlott, ahol a rágcsálók egyébként is sok táplálékot találnak. A rágcsálóirtó pép egy rendkívül keserű anyagot, Bitrex-et tartalmaz, amely segít megakadályozni az emberek és háziállatok véletlen fogyasztását.

Hatóanyaga: 0,005 % difenakum
Engedély száma: ÁNTSZ OTH 6203-3/2007.
Minősítése: III. forgalmazási kategória (szabadforgalmú irtószer)
Kiszerelés: 5 kg műanyag vödör

Használati utasítás

Az egyenként zacskózott pépes irtószert kibontás nélkül helyezze a szerelvényekbe. Egérirtáskor: a csalétket egéretető dobozban (2-4 db csalétekzacskó) vagy zárható helyiségben figyelmeztető felirattal ellátott kartontálcán (3-6 db csalétekzacskó) az egerek gyakori tartózkodási helyeire, fészkeik, járataik közelébe helyezze ki. Erősen fertőzött helyen 5 m2 - enként legalább 1-2 etetőhelyet létesítsen. Patkányirtáskor: épületek környékén és udvarán, a rágcsálók tartózkodási helyeihez közel, vagy lakott helytől és haszonállatoktól távol, árokpartok mentén figyelmeztető felirattal ellátott etető-ládákban 0,2-0,5 kg (20-50 db) csalétekzacskót helyezzen ki. Zárható helyiségben a csalétket figyelmeztető felirattal ellátott műanyag vagy kartontálcára tegye ki. A csatorna-hálózat tisztító aknáinak kezeléséhez léclábakon álló csatornaládát kell használni. A rágcsálók elhullása az első fogyasztás után 3-4 nappal kezdődik. Az összes rágcsáló kiirtása elszaporodásuk mértékétől és a terület nagyságától függően 2-3 hét múlva várható. A kihelyezett csalétket 7-10 naponként ellenőrizze, az elfogyasztott és/vagy elhurcolt csalétket pótolja. A beszennyezett, megromlott csalétket maradéktalanul távolítsa el és frissel pótolja. Az ellenőrzést és a csalétek cseréjét a fogyasztás megszűnéséig -azaz a mentesség eléréséig- folytassa. A csalétek az irtás mellett a fertőzöttség felmérésére, monitorozására is alkalmas.

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkén található használati utasítást!