Pirimor 50 WG

A védekezést előrejlzésre alapozva, a kártevők megjelenésekor kell kezdeni. Elhúzódó rajzás esetén szükséges a kezelés ismétlése. Almában és őszibarackban az ősanya utódnemzedékek ellen, kolónia képzés előtt kell védekezni, és gazdacserés fajok esetében a nyári ivarosnemzedékek ellen is. Hektáros dózisa almatermésüeknél 0,35-0,5 kg/ha, őszibarackban 0,8-1,0 kg/ha. Szántóföldi- és zöldségkultúrákban sárgatálas előrejelzés alapján kezdjük a kezelést, melyet az utódnemzedékek ellen többször meg kell ismételni. Zöldségféléknél nedvesítőszer hozzáadása javasolt. A hektáros dózis kalászosok, cukorrépa, dohány, naprafogó, dohány és mák esetében 0,25-0,3 kg/ha; mákban 0,8-1,0 kg/ha; uborka, paprika, paradicsom, káposztafélék és saláta esetében 0,35-0,5 kg/ha.

Felhasználási kultúrák: kalászosok, cukorrépa, dohány, napraforgó, mák, almatermsűek, őszibarack, uborka, paprika, paradicsom, káposztafélék, saláta

Károsítók: levéltetvek

Eltarthatóság 3 év

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő 3-28 nap
Munkaegészségügyi várakozási idő 3 nap

Gyártó: Syngenta

Kategória: III.


Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkén található használati utasítást!