VARIANT üvegházak

A termékek 4 típusban összefoglalt modul rendszerű méretekben igény szerint, - acél 

vázszerkezettel, készülnek.

A vázszerkezet hosszú élettartamát a szerkezeti elemek horganyzott felülete garantálja.

Az üvegezésre ajánlott HELIOS üveg egyenletes fényeloszlást, UV.-sugárzás elleni védelmet biztosít növényei számára. Megóvja kiváló minőségben termeszthető növényi kultúrát a levegőből lehulló szennyeződésektől. 

Ezt az üveget nem szükséges árnyékolni kedvező fényelosztási tulajdonságai miatt. A szerkezetben az üveg gitt nélkül , gumi tömítések közé kerül elhelyezésre, melyek kiküszöbölik a szerkezet természetes mozgásából adódó feszültségeket, megakadályozva az üvegek törését.

A növények ideális környezetét a szellőztető ablakok biztosítják, melyek elláthatók nyitó-záró automatizálással. Széles kétszárnyú ajtó megengedi az esetleges pótszellőztetést, de elsősorban a kényelmes közlekedést, akár talicskával is.

A vázszerkezetet, megfelelő stabilitása és hosszú távú problémamentes használatához ajánlott, előzetesen elkészített beton alapra építeni.

Az üvegházak elemekre bontva, biztonságos csomagolásban kerülnek leszállításra. Az összeszereléshez szükséges információkat a termékkel átadott dokumentáció tartalmazza.

  • Külön rendelésre az üvegház mind két végén lehetnek ajtók.
  • Helios üveg helyet rendelhető légkamrás polykarbonát lemez.
  • A vázszerkezet rendelhető külön, üveg nélkül is.

Bízunk abban, hogy kiváló minőségű termékünk felkeltette érdeklődésüket, és bővebb információkért bizalommal fordulnak hozzánk.

VARIANT üvegház típusok

VARIANT üvegház típusok (PDF)

VARIANT üvegházak

Képek egy üvegház összeszereléséről